Ügyféltámogatás

Címketervező

Tervezzen Ön is személyre szabott címkéket

tovább

LD-RS Gépi címkeadagolók

Az LD-RS típusú automata címkeadagolók továbbfejlesztett címke érzékelővel és egyszerű beállításokkal.

tovább

dataProfessor

A Motorola MC21xx termékcsaládba tartozó adatgyűjtők gyárilag nem tartalmaznak adatgyűjtésre alkalmas szoftvert. Itt letölthet egy egyszerű, ingyenes szoftvert, ami korlátlanul használható.

tovább

EPSON TM-C3400 színes címkenyomtató

Amennyiben Önnek többszínű vagy komplett színes címkenyomtatóra van szüksége, az Epson TM-C3400 az ideális választás. Az egyik legolcsóbb színes címkenyomtató, alacsony fenntartási költséggel.
tovább

Datasensor teljes árlista

Datasensor érzékelők és a termékek teljes árlistája
tovább

Vonalkód nyomtatók, olvasók és adatgyűjtők

Vonalkód nyomtatók, olvasók és adatgyűjtők - Nagy mennyiségű termék azonosítás és kezelés egyik legelterjedtebb módszere a vonalkód vagy a 2D mátrix kód technológia.
tovább

Vonalkód készítő szoftververziók összehasonlítása és bemutatása

Cimke és vonalkódkészítő szoftverek rövid bemutatása eltérő verziótípusok összehasonlítása
tovább

Zebra multiplatform nyomtatószoftver

Hozzon létre nyomtatási alkalmazásokat, Zebra mobil nyomtatókra tud közvetlenül nyomtatni illetve akár a hagyományos Zebra printerekre is!
tovább

Tartós bérlet pályázatok

A Megaglobal Kft. mint a dunapiac.hu mérnök-informatikai webáruház üzemeltetője, lehetőséget nyújt a termékek tartós bérleti konstrukcióban történő igénybevételére. Kérésre továbbá megkeressük aktuális EU és állami (pályázatos) finanszírozási lehetőségeket is. A szolgáltatásokat az erre szakosodott és tapasztalt partnereink végzik.
tovább

dunapiac.hu

dunapiac.hu - A dunapiac.hu internetes áruházban olyan mérnöki informatikai berendezések rendelhetők, melyek szorosan kapcsolódnak az ipari termeléshez, a logisztikai tevékenységhez, kültéri és üzemi alkalmazásokhoz.
tovább

Profil

Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosara.
Ajánlat készítés
Vonalkód - adatgyűjtő - vonalkód olvasó - 2D barcode olvasó - vonalkód / 2D kód nyomtató - ipari monitor - ipari PC - ipari notebook - Panasonic Toughbook